Regnbågsbron.org - Minnessidan för älskade husdjur

Pyret

Minnesblogg

Bilder

Tänd ett ljus

Lovelyness Fly Me To The Moon

✶ lördagen den 16 december 2000

✝ onsdagen den 14 januari 2009

Pyret, min alldeles underbara Pyret..

Du kom till mig en underbar junidag år 2007. Då var du 6½ år gammal. Det klickade mellan oss direkt och jag lovade mig själv att aldrig låta något ont hända dig.

Månaderna gick och vi kom närmre varandra för varje dag som gick. Du och din vän Frankie busade dagarna långa och verkade lyckliga tillsammans. Det var ödet som ville att du skulle hamna i just vår familj.

Men en dag i kallaste januari år 2009 ville du inte gå ut på morgonen, detta var ju annars något av det bästa du visste. Att få börja dagen med att springa runt på trädgården och busa med Frankie. Denna morgon låg du i din korg och orkade knappt gå upp. Vi förstod genast att något var fel och beställde en tid hos veterinären samma dag. När vi kom till veterinären tog de blodprov på dig och det visade sig att du hade svårt, akut njursvikt samt blodbrist. De trodde att du hade en svår infektion i kroppen eller en tumör som påverkat njurarna så allvarligt att de slutat fungera. Tyvärr fanns det inget annat att göra än att låta dig somna in. Min värsta mardröm hade blivit verklighet. Det som bara inte fick hända hände denna dag den 14e januari 2009.

Mina ögon kan inte se dig mer, men mitt hjärta ser dig hela tiden. Jag saknar dig men vet att du har det bättre nu då du slipper vara sjuk. En dag kommer vi ses igen, och då kommer det vara för evigt. Jag är tacksam över den tid vi fick tillsammans och jag fick ha äran att ha dig hos mig.

Kramar// matte

© 2019 Tstorm Technologies. Ansvarig för denna minnessida är Caroline Crona. Sidan skapades fredagen den 18 december 2009.