Regnbågsbron.org - Minnessidan för älskade husdjur

Hem

Hitta en minnessida

Skapa en minnessida

Vanliga frågor & svar

Kontakt

Skapa en minnessida

Vad kostar det?

Ingenting. Det är helt gratis att skapa en minnessida på Regnbågsbron.org. Det visas ingen reklam på minnessidorna, och det finns ingen startavgift eller dolda abonnemangsavgifter. Mer information »

Uppgifter om Dig

Alla minnessidor behöver någon som är ansvarig för dem. Detta dels för att det ska vara möjligt att spåra eventuellt missbruk av tjänsten, och dels för att alla som besöker minnessidan ska kunna veta vem de kan vända sig till om de till exempel har några frågor om minnessidan eller vill bidra med eget material.

Därför behöver Du uppge Ditt namn och en e-postadress Du kan nås på, samt uppge Ditt personnummer. Ditt personnummer kommer inte publiceras eller på annat sätt spridas vidare.

Ditt namn:

Din e-postadress:

Ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDDXXXX):

Den bortgångne

Här skriver Du in grundläggande information om den bortgångne. När minnessidan har skapats kommer Du kunna skriva en längre presentation, ladda upp bilder, minnesblogga, med mera.

Den bortgångnes fullständiga namn:

Den bortgångnes tilltalsnamn/smeknamn:

Födelsedatum:

Avliden:
(Detta datum kan Du, om Du vill, uppge senare. Sätt i så fall ett datum som är före födelsedatumet. Minnessidan kommer inte publiceras förrän ett giltigt datum för bortgång har uppgetts.)

Välj ett lösenord och skapa minnessidan

För att kunna ladda upp bilder och redigera texterna på minnessidan så behöver man uppge ett administratörslösenord. Detta lösenord bestämmer Du själv.

Välj ett lösenord:

Skriv lösenordet en gång till:

 

Användarvillkor:

* Regnbågsbron.org ägs av Tstorm Technologies, i detta avtal kallad tjänsteleverantören.

* Av respekt för anhöriga och övriga minnessidor kommer material som bedöms vara stötande, olagligt, eller på annat sätt olämpligt för publicering raderas.

* Regnbågsbron.org har inga rättigheter till eller ansvar för det material Du publicerar. Publicerat material och Dina personuppgifter kommer ej säljas eller på annat sätt avsiktligt spridas vidare utanför Regnbågsbron.org.

* Målsättningen är att Regnbågsbron.org ska vara fri från tekniska fel, men detta kan ej garanteras. Tjänsten kan vid enstaka tillfällen vara onåbar på grund av underhåll och/eller driftstörningar. Tjänsteleverantören är då ej skyldig att ge kompensation av något slag.

* Regnbågsbron.org ansvarar ej för förlorat eller skadat material till följd av tekniska problem. Du bör därför se till att ha backup på allt material som Du publicerar på minnessidan.

* Regnbågsbron.org använder cookies för att hantera inloggning.

Kontrollera gärna en extra gång att Du har fyllt i allt korrekt.
Klicka därefter på knappen "Klar" nedan så kommer minnessidan skapas.

© 2019 Tstorm Technologies