Regnbågsbron.org - Minnessidan för älskade husdjur

Pyret

Minnesblogg

Bilder

Tänd ett ljus

Så långt borta..

.. men ändå så nära mig!

Nu har jag inte det minsta tvivel på att du är nära mig. Jag trodde du var borta för alltid men ikväll gav du mig en riktig chock, men en väldigt underbar sådan.

Denna minnessida skapade jag till ditt minne en tid efter att du gåt till regnbågens bro. Nu är det väl ca 2 år sedan sidan skapades och det är mer än ett år sedan jag var på denna sida senast. Jag har inte ens varit inne här sedan jag skaffade min nya dator..
Jag hade glömt bort adressen till din minnessida och har inte kunnat komma på minsta lilla ledtråd om vad sidan heter. För några veckor sedan försökte jag minnas men lyckades inte..
Men idag gav du mig en riktigt stor chock, lilla älskade Pyret.
Jag startade datorn som vanligt och skulle gå ut på nätet. Men den här gången var det inte "facebook" som kom upp som startsida, nej då... Som startsida fanns din minnessida! Och jag har som sagt aldrig varit inne på sidan med den här datorn tidigare så det kan ju inte vara att sidan ligger i datorns minne. Därför vet jag att det måste vara du som visade mig tillbaka hit <3

Jag saknar dig varje dag som går, varje natt när jag sover och varje gång mina hundar leker med varandra. Jag saknar dig varje gång jag vet att du borde ha varit där. Som varje dag när du alltid följde mina steg, som varje natt när du sov i min säng och varje gång du och Frankie sprang och lekte på de öppna ängarna så som ni brukade göra. Men idag har du fått mig att förstå att du aldrig har lämnat min sida, att du finns så nära mig, hela tiden. <3

Tack för den tid vi fick tillsammans, jag älskar dig min lilla Pi <3

Kramar // matte

-- starfall

Ett år av sorg och saknad..

Pyret, vi saknar dig så mycket! Det går inte beskriva hur det känns att du inte finns hos oss längre. Men vi vet att du har det bra där du finns nu. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och i våra tankar.

Min underbara, älskade Pyret. Vi kommer återförenas en dag. Lova att vänta på mig vid regnbågens bro, jag lovar att komma och hämta dig när min tid är inne. Då kommer vi aldrig skiljas åt igen! --,-@  <3  <3  <3

Kramar/Din matte Carro

-- Caroline Crona

16 dec - 09

-- Caroline Crona

Evig saknad

Vila i frid, älskade vän.
Jag saknar dig så mycket <3
Jag vet att du har det bra vid regnbågsbron,
du slipper vara sjuk nu.

Den 14 januari 2009 fick Pyret somna in på grund av njursvikt.
Troligen berodde det på att hon hade en svår infektion någonstans i kroppen
eller att hon hade en tumör. Pyret hade även blodbrist.
På veterinärens samtycke fick min älskade ängel somna in för alltid.
Hon var alltför sjuk för att kunna bli frisk igen...
Dagen Pyret somnade är den värsta dag i mitt liv,
det kom så oväntat.
Jag trodde aldrig jag skulle förlora min bästa vän.
---,-@

-- Caroline Crona
© 2019 Tstorm Technologies. Ansvarig för denna minnessida är Caroline Crona. Sidan skapades fredagen den 18 december 2009.